Blogg om företagande, industri, transport och tillverkning i Sverige

Blogg om företagande, industri, transport och tillverkning i Sverige

Lagerbelysning

- Posted in Industri by

Ljusare lager, bättre arbetsmiljö: Fördelarna med LED-belysning

När vi bytte till LED-belysning i vårt lager märkte vi direkt en stor skillnad. Inte bara i våra energikostnader, som sjönk rejält, utan också i hur hela arbetsmiljön förbättrades. LED-belysning visade sig vara en riktig game changer för oss.

Fördelar med LED-belysning i lager

Energibesparingar och hållbarhet
 Vi blev positivt överraskade av hur mycket vi sparade på elräkningen efter att ha bytt till LED. Och det bästa är att lamporna håller så länge att vi nästan aldrig behöver tänka på underhåll. Det har verkligen underlättat för oss, särskilt eftersom vår verksamhet pågår dygnet runt.

Förbättrad arbetsmiljö Det är otroligt hur mycket bra ljus kan påverka arbetsplatsen. LED-lamporna ger ett starkt, jämnt ljus som gör det lättare och säkrare att arbeta. Det har blivit färre olyckor och alla verkar trivas bättre på jobbet.

Anpassade lösningar för lagerlokaler

Optimalt ljus för stora ytor och höga tak
 Vårt lager har högt till tak och stora ytor, så vi behövde verkligen en belysning som kunde hantera det. LED-armaturerna vi valde har hög lumen-output och klarar av att lysa upp hela lokalen utan problem. Vi behöver inte längre oroa oss för mörka hörn eller dålig sikt.

Smart belysningsstyrning
 Vi har även installerat smarta belysningssystem som anpassar ljuset efter behov. Det har gjort att vi sparar ännu mer energi och lamporna håller längre. Dessutom är det väldigt smidigt att kunna justera ljusstyrkan efter olika situationer.

Expertråd för ljusdesign

Att få hjälp av ljusdesignexperter var en riktigt bra investering. De såg till att vår belysning blev perfekt anpassad för våra behov. Nu har vi en belysningsplan som inte bara ser bra ut, utan också är energieffektiv och praktisk för vårt dagliga arbete.

En hållbar framtid med LED-belysning

Bytet till LED har verkligen varit ett steg i rätt riktning för oss. Vi sparar pengar, har en bättre arbetsmiljö och gör något bra för miljön. Det känns bra att veta att vi bidrar till en hållbar framtid. Och det var så smidigt att byta – vi fick hjälp med allt från installation till underhåll.

För alla som funderar på att uppgradera sin lagerbelysning kan vi verkligen rekommendera LED. Vi har haft så positiva erfarenheter och ser fram emot att fortsätta dra nytta av alla fördelar med denna smarta och hållbara lösning.

Lagerbelysning hos Zalvo

Båttillbehör i Borås

- Posted in Transport by

Hitta rätt båt, båttrailer och båttillbehör i Borås

Äntligen! Efter månader av research, besök på olika båtmässor och flera långa diskussioner har jag äntligen hittat det perfekta stället för alla mina båtbehov: VK Marincenter i Borås. Att hitta rätt båt och båttrailer har aldrig känts så smidigt och personligt som det gjorde här.

Först och främst är VK Marincenter en riktig pärla när det kommer till utbudet av båtillbehör. När jag först sökte på "båttillbehör Borås" var jag lite orolig att utbudet skulle vara begränsat, men det visade sig vara precis tvärtom. Från båtvårdsprodukter till avancerade ekolod och gps-system, de hade allt jag kunde tänkas behöva för min båt. Det bästa är att de samarbetar med marknadsledande leverantörer som Sandström, Tohatsu och Minnkota, vilket garanterar att jag får högkvalitativa produkter till rimliga priser.

Stort utbud, hyr båttrailer bland annat

De erbjöd både nya och begagnade båtar till försäljning, vilket gav mig gott om alternativ att välja mellan. Dessutom upptäckte jag att de även erbjuder möjligheten att hyra båttrailers, vilket är perfekt för tillfällen när man bara behöver transportera sin båt över kortare sträckor.

Men det bästa av allt? VK Marincenter erbjuder inte bara försäljning av båtar och båtillbehör, de tar också hand om allt servicearbete och vinterförvaring. Jag behövde inte ens leta efter en annan verkstad för att serva min båtmotor eller förvara min båt under vintern. Allt jag behövde fanns under samma tak, och det sparade mig både tid och besvär.

Slutligen vill jag nämna att VK Marincenter inte bara är experter på båtar och båtillbehör i Borås. De är även en auktoriserad serviceverkstad för trädgårdsmaskiner från flera stora märken som Flymo, McCulloch, Partner, Stiga, Alko, Ginge, Texas och Briggs & Stratton. Det är verkligen imponerande att se hur mångsidiga de är i sina tjänster.

Att hitta rätt båt och båttrailer har aldrig varit enklare, och jag rekommenderar varmt alla båtentusiaster att ge dem ett besök nästa gång de behöver något till sin båt.

enter image description here