Blogg om företagande, industri, transport och tillverkning i Sverige

Blogg om företagande, industri, transport och tillverkning i Sverige

Lagerbelysning

- Posted in Industri by

Ljusare lager, bättre arbetsmiljö: Fördelarna med LED-belysning

När vi bytte till LED-belysning i vårt lager märkte vi direkt en stor skillnad. Inte bara i våra energikostnader, som sjönk rejält, utan också i hur hela arbetsmiljön förbättrades. LED-belysning visade sig vara en riktig game changer för oss.

Fördelar med LED-belysning i lager

Energibesparingar och hållbarhet
 Vi blev positivt överraskade av hur mycket vi sparade på elräkningen efter att ha bytt till LED. Och det bästa är att lamporna håller så länge att vi nästan aldrig behöver tänka på underhåll. Det har verkligen underlättat för oss, särskilt eftersom vår verksamhet pågår dygnet runt.

Förbättrad arbetsmiljö Det är otroligt hur mycket bra ljus kan påverka arbetsplatsen. LED-lamporna ger ett starkt, jämnt ljus som gör det lättare och säkrare att arbeta. Det har blivit färre olyckor och alla verkar trivas bättre på jobbet.

Anpassade lösningar för lagerlokaler

Optimalt ljus för stora ytor och höga tak
 Vårt lager har högt till tak och stora ytor, så vi behövde verkligen en belysning som kunde hantera det. LED-armaturerna vi valde har hög lumen-output och klarar av att lysa upp hela lokalen utan problem. Vi behöver inte längre oroa oss för mörka hörn eller dålig sikt.

Smart belysningsstyrning
 Vi har även installerat smarta belysningssystem som anpassar ljuset efter behov. Det har gjort att vi sparar ännu mer energi och lamporna håller längre. Dessutom är det väldigt smidigt att kunna justera ljusstyrkan efter olika situationer.

Expertråd för ljusdesign

Att få hjälp av ljusdesignexperter var en riktigt bra investering. De såg till att vår belysning blev perfekt anpassad för våra behov. Nu har vi en belysningsplan som inte bara ser bra ut, utan också är energieffektiv och praktisk för vårt dagliga arbete.

En hållbar framtid med LED-belysning

Bytet till LED har verkligen varit ett steg i rätt riktning för oss. Vi sparar pengar, har en bättre arbetsmiljö och gör något bra för miljön. Det känns bra att veta att vi bidrar till en hållbar framtid. Och det var så smidigt att byta – vi fick hjälp med allt från installation till underhåll.

För alla som funderar på att uppgradera sin lagerbelysning kan vi verkligen rekommendera LED. Vi har haft så positiva erfarenheter och ser fram emot att fortsätta dra nytta av alla fördelar med denna smarta och hållbara lösning.

Lagerbelysning hos Zalvo