Blogg om företagande, industri, transport och tillverkning i Sverige

Blogg om företagande, industri, transport och tillverkning i Sverige

Arbete på väg kurs

- Posted in Transport by

Kurs inom arbete på väg

Är du byggnadsarbetare och vill veta mer om APV? Då ska jag berätta om den bästa kursen inom arbete på väg. Jag har deltagit i arbete på väg kurs. Skandinaviens entreprenadutbildningar ger dig efter avslutad utbildning ett certifikat som gör att du får arbeta på väg vilket är ett krav av arbetsgivare och trafikverket. Jag gjorde utbildningen online och kursen i arbete på väg var dessutom väldigt billig.

Dessutom fick jag rekommendationer för ytterligare utbildning genom denna kurs! Du lär dig av erfarna lärare i branschen och får ett digitalt intyg när du är klar. Jag har rekommenderat denna kurs inom arbete på väg till alla mina kollegor och även de är helnöjda. Lärarna var otroligt pedagogiska och guidade mig så jag klarade av kursen vilket kändes mycket tryggt.

Är det inte en lyx att kunna göra en utbildning online och samtidigt kunna lära sig något i sitt egna hem? Det är inte ofta man behöva gör en kurs i arbete på väg eftersom certifikatet är giltigt i ca 5 år. Det man går igenom på kursen i arbete på väg beror på vilket steg i kursen du gör eller om du gör hela utbildningen. Men för det mesta är det riskfaktorer i arbetet och säkerhet som ligger i stort fokus. Sedan gör man också provet i slutet av kursen. Det har varit mycket lärorikt.