Blogg om företagande, industri, transport och tillverkning i Sverige

Blogg om företagande, industri, transport och tillverkning i Sverige

Kranbilar till salu

- Posted in Transport by

Kranbilar till salu online

Jag har ett eget företag och var på jakt efter några begagnade kranbilar att köpa. Jag letade online och kom till en hemsida som hade kranbilar till salu som var väldigt prisvärda. Då jag precis startade företaget och inte har så stor budget var priset en viktig faktor. Men samtidigt måste det vara bra kranbilar.

Jag kollade upp företaget som sålde dessa kranbilar och det visade sig att de utför inspektioner av kranbilarna innan de läggs upp på deras sida. De levererar kranbilarna till där man befinner sig vilket är jättebra! Man kunde även finansiera sitt köp genom dem. Jag tyckte att det lät väldigt tryggt och bra, så jag bestämde mig för att köpa mina kranbilar av dem. Hela köpet gick väldigt smidigt och bra. Helt plötsligt så stod kranbilarna utanför företaget och jag kunde inte vara mer nöjd!

Nu har jag haft kranbilarna i över en månad och de har fungerat alldeles utmärkt. Glad över beslutet jag tog, att köpa just dessa begagnade kranbilar hos Kranbilar.se. Det var en smidig affär, fick dem levererade hem, bra pris på kranbilarna, fint skick och jag kunde även finansiera dem genom Kranbilar.se. Kontakten man hade med dom var även den väldigt bra. De var trevliga, tillmötesgående och svarar väldigt fort. Kan helt klart rekommendera dem om även ni söker att köpa begagnade kranbilar.

Affärerna blommar vilket är toppen, speciellt i dessa tider. Våra nya kranbilar får arbeta hårt och det gör dem bra. Vilken tur att jag lyckades hitta dessa begagnade kranbilarna när jag behövde det. Om jag är i behov av fler kranbilar, lastbilar eller andra fordon kommer jag helt klart att vända mig till dem igen. Dom har vunnit mitt förtroende, därför ville jag skriva och tipsa om detta bra företaget.

kranbilar till salu Kranbilar.se

Wellpapp / wellpapp på rulle

- Posted in Företag by

Wellpapp på rulle till företag

Är ni på jakt efter bra wellpapp? Jag köpte precis hem en massa wellpapp från ett företag som jag tycker var väldigt bra och snabba. Vi gör av med otroligt mycket wellpapp hos oss och när min återförsäljare gick i konkurs började jag leta efter någon ny bra återförsäljare. Jag letade efter ett [företag som säljer många olika wellpapp][1] och gärna wellpapp på rulle, till bra priser och som kan erbjuda en snabb leverans.

Gjorde mitt första köp och blev positivt överraskad över hur fort det gick, plus att det var billigare än mitt förra inköpsställe. Alla hundralappar man kan spara är bra. Nu är vi bra försedda med wellpapp igen. Wellpapp är verkligen ett otroligt bra material att packa saker i. Det är bra såväl när man skickar som när man behöver förvara något känsligt på ett bra sätt.

Vi skickar mycket inredningsgrejer och wellpapp är det absolut bästa att skydda och packa våra saker i. Speciellt när det kommer till saker som tallrikar, speglar och vaser. Lite bubbelplast och sen wellpapp på det. Vi har fler wellpapp på rulle i olika storlekar hängandes i våra lokaler. Det är inte ofta vi får höra från kunder att något har gått sönder i leveransen. Så wellpapp är vad vi kommer att fortsätta att använda oss utav. Det är ett väldigt starkt material till bra pris som har en lätt vikt.

Jag använde mig även av wellpapp en gång när jag skulle flytta. Jag packade allt mitt porslin och känsliga saker i wellpapp. Gick hur smidigt som helst. Bättre än tidningspapper som inte skyddar lika bra och man blir så himla svart om fingrarna. Sen tar man på något porslin så blir även det svart. Nä, då är wellpapp mycket bättre. Är du i behov av wellpapp och undrar vart jag köpt mitt, [klicka här][2].

wellpapp på rulle Snabben.se