Blogg om företagande, industri, transport och tillverkning i Sverige

Blogg om företagande, industri, transport och tillverkning i Sverige

Hyra släpvagnsliftar

- Posted in Företag by

Släpvagnsliftar att hyra till mitt företag

Vi går i tankarna om att måla om vår industribyggnad. Byggnaden behöver en uppfräschning och lite lager färg kommer att göra susen. Byggnaden är inte jättestor, så därför tänkte jag ge mig på det här själv. Har funderat på bästa sätt att komma upp i rätt höjd för detta. Då fick jag höra talas om släpvagnsliftar av en bekant. En lift som är enkel att flytta, tar inte mycket plats och man kan hyra dessa släpvagnsliftar.

Man kopplar bara på släpvagnsliftar på sin bil vilket gör dem enkelt att flytta. Då kan man på ett bra och tryggt sätt komma upp i höga höjder för att måla. Det finns liftar där man kan komma upp hela 18 meter. Riktigt så högt behöver inte jag, inte denna gången iaf. Men det kan vara bra att veta att det finns.

Företaget jag hittat som hyr ut dessa släpvagnsliftar, plus en massa annat, heter Kranpunkten. När jag var inne och kollade på deras hemsida såg jag en massa bra maskiner som kan vara bra att hyra vid andra tillfällen. Men nu är det släpvagnslift jag behöver. Den släpvagnslift jag funderar på att hyra når upp till 12,8 meter och det tror jag blir perfekt.

Jag hörde av mig till företaget som hyr ut släpvagnsliftarna. Jag var lite orolig över att det inte skulle finnas någon att hyra inom så kort varsel som jag faktiskt behöver den inom. Men till min glada överraskning var det ingen fara, det fanns i lager att hyra. Det är höst och man hade gärna velat ha klart målandet innan det blir allt för kallt ute. Det är mycket yta som ska målas och det kommer att ta en bra stund att måla allt.

Men nu när jag löst hur jag ska komma upp i höjd för att kunna måla är det bara att förbereda allt annat. Ska bege mig till färghandlaren för att beställa in färg för industribyggnader och även köpa alla tillbehör man behöver. Ser fram emot att måla om byggnaden men ändå inte. Det är mycket jobb som ligger framför mig. Men en sak vet jag, det ska bli skönt när det är klart.

släpvagnslift Kranpunkten