Blogg om företagande, industri, transport och tillverkning i Sverige

Blogg om företagande, industri, transport och tillverkning i Sverige

Arbete på väg

- Posted in Transport by

Dags att förnya mitt certifikat i arbete på väg

Inom mitt yrke måste jag förnya ett certifikat inom arbete på väg. Det finns flera kurser i arbete på väg, eller olika nivåer som det heter. Allt baseras på vilket typ av arbete man ska göra, så till exempel ska du köra väghållningsfordon måste du gå alla kurser inom arbete på väg.

Jag gick min onlineutbildning i arbete på väg hos skandinaviens entreprenadutbildningar. Det gick väldigt snabbt från att jag köpte kursen till att jag slutförde den. Och i och med att utbildningen är online så var det enklare att göra det i min takt. Finns det något mer bekvämt än att göra allt online? Jag tror inte det. Dessutom var det mitt jobb som betalade allt. Nu är jag laddad på att ge mig ut på nya jobb och verkligen göra mitt bästa, har ju trots allt lärt mig allt i min kurs inom arbete på väg. Ta det lugnt ute i trafiken, det kommer iallafall jag.

Jag gjorde min utbildning på internet så jag kunde sitta i min lilla stuga ute på landet och fortfarande klara kursen! Jag gick min kurs i arbete på väg hos skandinaviens entreprenadutbildningar. Det gick väldigt fort från att jag köpte kursen till att jag slutförde den. Och i och med att utbildningen är online så var det enklare att göra det i min takt. Finns det något mer bekvämt än att göra allt online? Jag tror inte det. Dessutom var det mitt jobb som betalade allt. Nu är jag laddad på att ge mig ut på nya jobb och verkligen göra mitt bästa, har ju trots allt lärt mig allt i min kurs inom arbete på väg. Ta det lugnt ute i trafiken, det kommer iallafall jag.